Nieuws

Alle projecten

Onlangs zijn wij gestart met een renovatie en aanbouwproject aan de Kampvelderweg in Ermelo. Deze in 1938 gebouwde woning is ontworpen door J.E.W.G. Kortlang. In de loop van de jaren is er veel aan verbouwd, maar niet altijd passend bij het huis. Wij proberen er toch weer iets moois van te maken.

Kampvelderweg2 Kampvelderweg3 Kampvelderweg1

Kraaij Aannemers is een aannemersbedrijf dat al enige tijd (40+ jaar) actief is in de omgeving van Ermelo. Met alle kennis en kunde, kan er goed ingeschat worden wat er bij een huis past, maar vooral hoe het oorspronkelijk is bedoeld. Bij deze aanbouw en renovatie verdiept men zich eerst in de stijl van de architect, waarna er een passende tekening wordt gemaakt, passend bij de stijl van het huis.

Hierboven worden diverse werkzaamheden weergegeven, wilt u meer informatie voor wat betreft uw eigen (vakantie) woning, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij bouwen graag voor u!

Met vriendelijke groet,

Team Kraaij

 

Aannemers Kraaij Aannemers is via verschillende wegen te volgen:

  • Wist u dat wij ook te vinden zijn via Facebook?  https://www.facebook.com/KraaijAannemersErmelo/
  • Sinds kort hebben wij een Instagram account, voor de laatste updates kunt u hier terecht: https://www.instagram.com/kraaijaannemersermelo/
  • Wij zijn goed bereikbaar via e-mail, deze e-mailadressen kunt u gebruiken voor snel contact: lyda@wijbouwengraagvooru.nl en kraaij@wijbouwengraagvooru.nl
  • Ons telefoonnummer, waarop wij eigenlijk altijd te bereiken zijn, is 0341-424905
  • Zelfs WhatsApp kunt u gebruiken via het telefoonnummer: 06-30227750