slider_bg_3
,,Ons team is altijd bezig met het maken van mooie
dingen voor onze klanten. Samen hebben we daar
gigantisch veel plezier in.”
Jan Paul Kraaij
bouwtechnische zaken en uitvoering
slider_bg_3
,,In de bouwwereld voel ik me helemaal thuis.
Bij ‘Kraaij’ werken we met een strakke organisatie.
Zo komen we altijd tot een concurrerende prijs.”
Lyda van de Weijer
externe contacten, werkvoorbereiding en bedrijfsvoering
slider_bg_3
,,Het ontwerpen van bouwwerken, zoals woonhuizen en
bedrijfshallen, is mijn grote passie. Mijn in vele jaren
opgebouwde creativiteit en kennis stel ik graag beschikbaar.”
Jan Kraaij
bouwtechnisch ondersteuner en tekenaar

U kiest voor de allerbeste aannemer. Toch?

Particulieren of ondernemers doen meestal zelden een beroep op een aannemer. Als dat wél een keer het geval is, dan kiest u het liefste voor de állerbeste! Voor de aannemer, die zich inleeft en uw plannen vakkundig uitvoert. En voor een correcte prijs. Kraaij Aannemers is zo’n bouwer. Wij stellen ons graag aan u voor. Op deze website, maar het allerliefst in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.

Voor particulieren en bedrijven

Kraaij Aannemers is een familiebedrijf met lange referentielijst. In ruim veertig jaar bouwden we vanuit Ermelo op de hele Noordwest Veluwe vele fraaie bouwwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Onder PROJECTEN ziet u diverse voorbeelden. Ook met ‘kleinere’ opdrachten zijn we blij, zoals het verbouwen van een badkamer of het afhangen van een deur.

De normaalste zaak van de wereld

Onze bedrijfsvoering is slank en slim. Het nakomen van afspraken, het meedenken over mogelijke kostenreductie en bouwkundige alternatieven, het netjes houden van de bouwplaats zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld. Net als de aandacht voor duurzaamheid, het tijdig rapporteren over de voortgang en meer-/minderwerk en een tijdige oplevering
Met architecten en onderaannemers werken wij graag samen. Onze vaste medewerkers zijn allround vakmensen, die al jaren bij onze in dienst zijn.

Plannen?

Heeft u plannen? Bel naar 0341 4249 05, mail naar lyda@wijbouwengraagvooru.nl of vul het contactformulier in. Ik ga dolgraag met u om de tafel!